Ulve (0-3 kl.) / Ulve Info

Ulve Info

Ide-rammen:
Hos ulvene er det idérammen fra Junglebogen, der danner grundlaget for arbejdet. Mowgli, Baloo, Bagheera, Akela, Raksha og alle de andre fra Kiplings roman.

Børnene får ”ulvenavne”, som stammer fra bogen. Alle ”ulvenavnene” har en betydning, så når man får sit navn, kan det være, fordi man er god til at være stille ligesom Mang eller er en god og hjælpsom kammerat som Gråbror.

Ulvene får opgaver, de skal løse på egen hånd. Ulvene har flere forskellige ritualer, som styrker fællesskabet, ligesom vi har vores helt egne sange.

Arbejdet i ulveenheden er bygget op om en del leg. Ulvene lærer også en masse om naturen, førstehjælp, knob og alle de andre kendte spejderaktiviteter.
Vigtigst af alt er dog de mange oplevelser, vi får sammen.
 
Lejre:
Det bedste ved spejderlivet er at være på lejr med sine kammerater og ledere. Vi er afsted 6-8 gange om året. Hvert år er vi på tropelejr med overnatning i Ringkøbing Svømmehal og på Spejdersportslejr med alle spejdere i området. Vi laver tit lejre med andre, f.ex Dansk trækhundeklub, Ringkøbing-garden eller en rideskole. Tit er vi også bare os selv på en af vores fantastiske grunde omkring Ringkøbing.
Hvis man gerne vil på lejr, men får hjemve om aftenen, tager man bare hjem og sover.
 
Praktisk
På Alkjær skole kommer en leder og følger dig til spejder kl 14:45. Dine forældre skal blot have en aftale med Spiren.
Fra Velling skole kan du tage bussen lige efter skole - en spejderleder henter dig ved bussen ud for Netto i Ringkøbing og følger dig om i Spejdergården.

Vi er altid udendørs, så husk godt med tøj, afstemt efter vejret. Vi går kun ind, hvis det tordner.
Vi følger som regel vores spændende program, men hvis der er sne går vi på kælkebakken, uanset hvad! Er det drønvarmt har vi vandkamp - og sådan er det bare!
 
    
 
Ring eller SMS til en leder, hvis du har noget at spørge om, eller fortælle.   Ingemann: 5083 4555
Tag en ven med til spejder - når han eller hun har meldt sig ind, får du det fine Baloo-mærke til uniformen.
KFUM Spejderne i Ringkøbing | Poulsgårdsvej 27, 6950 Ringkøbing - DK | Tlf.: 22752002