Velkommen i vores lille butik
 
 
 
55Nord er KFUM Spejdernes egen butik på internettet. Her finder du alt hvad du skal bruge af spejderudstyr. Bestiller du selv, skal du forvente der kommer fragt oveni. Dette kan I spare ved at bestille gennem gruppen.
Der bestilles hjem i hver uge så du kommer ikke til at vente længere hvis du bestiller gennem gruppen.
 
og
 
Alle nye uniformer leveres med en indbygget fleecetrøje, der er aftagelig således at begge dele kan bruges hver for sig.
BEMÆRK: DE NYE UNIFORMER ER ÆNDRET I STØRRELSERNE
IGEN IGEN IGEN OG NU SKULLE DE PASSE BEDRE MED ÅRGANG OG STØRRELSE. 
Der er også kommet nye tørklæder og heriblandt bør man især lægge mærke til den helt nye model der hedder Beduintørklædet. Om den er anvendelig til børn vil vi lade være op til jer selv at vudere.
Jeg vil som noget nyt prøve at have en af alle størrelser til børn , fra 10 til 14 år, på lager så der er mulighed for at prøve den før I køber. Skal man op i en større uniform er man nødt til at bestille en voksen der findes fra XS til 6XL.
Er der spørgsmål til de nye uniformer, henviser vi til de link der er her over og I er også mere end velkommen, til at kontakte Asger for yderligere spørgsmål og bestilling. Jeg vil forsøge at være op to date, med informationer, vedrørende de nye uniformer.
 
 
Med stor spejderhilsen
Asger Vind Kristensen
60 77 88 30
eller mail
________________________________________

Beduintørklæde

129,00 DKK
stk.
Beduintørklæde
KFUM Spejderne i Ringkøbing | Poulsgårdsvej 27, 6950 Ringkøbing - DK | Tlf.: 22752002